17 Mart 2012 Cumartesi

PASTALAR

“Akıllı, nefsini hesaba çeken ve ölümden sonrası için çalışan kişidir.” (Hadîs-i Şerîf, Sünen-i Tirmizî)
BURM BURAM BAHAR KOKAN GÜZEL BİR İSTANBUL AKŞAMINDAN HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR HAYIRLI GECELER OLSUN İNŞAALLAH...SEVGİLİ YEĞENİM ESRACIĞIMIN PASTASINI PAYLAŞIRKEN,KALBİNDEKİ SAFLIK VE GÜZELLİĞİN BİR ÖMÜR BOYU SÜRMESİNİ VE SEVDİKLERİYLE İKİ CİHAN SAADETİNİ KAZANMASINA VESİLE OLACAK,SAĞLIK,HAYIR,HUZUR VE SURUR DOLU UZUUUUN BİR YAŞAM DİLİYORUM CANIMA...
LAFI FAZLA UZATMADAN VE KİMSENİN ZAMANINI ÇALMADAN,YOĞUN İSTEK ÜZERİNE, YAPTIĞIM PASTALARDAN ÖRNEKLER VERMEK İÇİN HEMEN POSTU YAYINLAYIP KAÇIYORUM :p BLOĞU ZİYARET EDEN DOSTLARA İÇTEN SEVGİLERİMİ BIRAKIRKEN,BİR DAHAKİ POSTA KADAR HEPİNİZ EN EMİN'E EMANET OLUN DİLİYORUM...
BU ARADA BÜTÜÜÜN PASTALARIMI, GÖNDERMEKTE GEÇ KALDIĞIM p.d.ç.s ETKİNLİĞİ İÇİN SEVGİLİ ARKADAŞIM gelibolu17 'YE VE ÇAY KAHVE BAHANE DİYEN SEVGİLİ çatlak kafe'YE GÖNDERİYORUM... İKİ ŞEKER BAYANA DA KOLAYLIKLAR VE PASTA TADINDA ETKİNLİKLER DİLİYORUM.. :)





YAPTIĞIM KURABİLERDEN ÖRNEKLER..İYİ SEYİRLER :)



18 yorum:

naninin günlüğü dedi ki...

bayılldımmmmmm şeker hamurlu pastalarda harıka ama kremalı olanalr süper nedne dıyeceksın herkes uzak kalıyor seker hamurundan yenmıyor dıyor senı bulduguma çokkk sevındım öğreneceğim çok sey var yandın bendn çekicen:)))

Atike Momini Ziya dedi ki...

sağol şeker :) yardımcı olmaktan mutluluk duyarım :)

Unknown dedi ki...

Canımmm senin kremalı pastalarına bayılıyorum o şekeilleri,krema gülleri nasıl yapıyorsun çok merak ediyorum.Paylaşırsan çok sevinirim.
Ellerine emeğine sağlık sevgilerimle.

mutfagabuyrun dedi ki...

tablo gibiler canım.bayıldım pastalara bakarken.ellerine sağlık.sevgiler.

Unknown dedi ki...

Herbir pastan ayri güzel canim kardesim... Her birinde essiz ustaligini konusturmussun.... Hele esranin pastasi.... Sahane, sahane... ELlerine, emeklerine saglik... Sen de Allah`a emanet ol... Sevgilerimle,

Atahan ile hayat dedi ki...

Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar...Profilinde RABBİ YESSİR VELA TUASSİR, RABBİ TEMMİM BİL HAYR.(ALLAHIM,İŞİMİ KOLAYLAŞTIR ZORLAŞTIRMA,İŞİMİ HAYIRLA TAMAMLA.. AMİN.. )duayı okudum...Gözlerim doldu neden mi benim çocukken ilk öğrendiğim duaydı..

Adsız dedi ki...

ellerinize sağlık pasta değilde bir tablo yapıyorsunuz yakınımda olsanız sizden ders almak isterdim. krema tariflerinizi bizimle paylaşacak mısınız acaba.. merakla ahhh keşkee diyorum içimden bu işi inatla yapmaya çalışan biri olarak. buttercreamden korkuyorum biraz çok yağlı ve ganajda çok yoğun tadı olan krema. bugün ilk kez denedim ama bilemedim ustam olarak nacizane fikirlerinizle aydınlatırsanız sevinirim.. elleriniz dert görmesin ki daha çok paylaşımınız olsun bizimle:))

sevimin sayfasi dedi ki...

pastalarin biri birinden güzel, hepsi ayri bir sanat eseri...kremadan yapilmis güller harika...ellerine saglik
hayirli pazarlar diliyorum

birnazmasali.blogspot.com dedi ki...

iyiki arkadaş olmuşuz gözümü gönlümü açtın güzel tariflerini bekliyoruz

Unknown dedi ki...

Yazan bütün arkadaşlarım gıbı bende psataların hepsıne ayrı ayrı bayıldım.Büyük bir emek var hepsınde,ellerınıze emegınıze saglık allah kolaylık versın inşallah.

ÇAK Çikolata ve Pasta dedi ki...

Siteme yaptığınız ziyaret ve güzel yorum için öncelikle teşekkür ederim. Bu vesileyle ben de sizin güzel sitenizi keşfettim ve izleyiciniz oldum hemen. Çok çok emek ve beceri isteyen bu harika kremalı pastalarınızı görünce bayıldım. Ellerinize emeğinize sağlık. Bir sonraki pastalarınızı dört gözle bekleyeceğim. Sevgiler

eviminhuzuru dedi ki...

Nekadar güzel pastalar böyle tablo gibi özellikle calliou ve pepee oğlum bayılır..

çatlakkafe dedi ki...

Birbirinden güzel pastalar için sağol canım pastaların yayında sevgiler

gelibolu17 dedi ki...

canım benim çok iyi yapmışsın inan çok mutlu oldum ellerine emeklerine sağlık,harika pastaların misafirlerimize fikir olacak,geç kalmadın ayrıca etkinlik 7 nisana kadar bende,tarifli tariflerinide beklerim :) Ama pastaların ömre bedeller hepsi çok güzel bakarken kendmi kaybetmişim,,,,bu güzel pastalarının hepsi şimdi burda http://gelibolu17-midedenkalbe.blogspot.com/2012/03/harika-pastalar.html yayında,,,gene beklerim,sevgiler,selamlar :)

anne eli gibi dedi ki...

her biri ayrı ayrı çok güzel olmuş,ellerinize sağlık..

Fatoş Öztürk dedi ki...

Merhaba canım pastaların şaheser olmuş.İnsan bunları yemeye nasıl kıyar ancak karşısına geçip
seyredilir.Ellerine sağlık canım çok öpüyorum...

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

bunlar pasta değil sanat eseri... ellerinize sağlık..

ANALI KIZLI HER TELDEN dedi ki...

canım benim hediyeleşme etkinliğinde bir birimize çıkmışız çok sevindim seninle eşleştiğim için.senin gibi profesyonel bir pastacıya ne hediye göndersem diye kara karada düşünmeye başladım :) şaka bir yana canım adres alabilirsem senden hediyeni en kısa sürede göndermek isterim sevgiler canım.